Луценко підкинула ПР ідею відкласти розробку закону Тимошенко, і ті погодились

Четвер, 14 листопада 2013, 12:39

У засіданні робочої групи щодо підготовки законопроекту про лікування засуджених за кордоном оголошено перерву до понеділка, 18 листопада.

За відповідне рішення проголосувало 5 з 9 членів комісії, що були присутні на засіданні.

Перед цим депутати довго сварилися, часто переходячи на особисті образи.

Зокрема, під час голосування однієї з консенсусних пропозицій, депутати від Партії регіонів наполягали на тому, що вона не може бути прийнята, бо її не підтримали депутати від "Батьківщини" Ірина Луценко та Андрій Кожем'якін.

"Консенсусне рішення має бути проголосоване всіма без винятку", - сказав голова комісії Васильєв. І відбулося переголосування.

Однак пізніше Ірина Луценко нагадала, що четверо членів спецкомісії з різних причин відсутні на засіданні, а тому, за словами депутатки, всі проголосовані рішення можуть бути пізніше скасовані як не консенсусні.

Після цього виникла пропозиція оголосити перерву, яку радо підтримала більшість комісії у складі Партії регіонів.

Після завершення засідання сторони звинуватили одне одного в зриві євроінтеграції.

Водночас Кожем'якін пообіцяв скликати на понеділок засідання законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності і винести на його обговорення закон про прокуратуру, а також існуючий законопроект щодо лікування засуджених за кордоном.

Він також наполягає на тому, що члени комісії не з'явилися на засідання, бо не були поінформовані про нього.

Водночас представники секретаріату надали докази того, що повідомлення про засідання було розіслане напередодні всім членам комісії і від них отримали відповіді.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...