Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Родина Луценків і Яценюк поїдуть до Тимошенко поговорити про нового президента

Четвер, 14 листопада 2013, 15:26

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко збирається на побаченні з екс-прем'єром  Юлією Тимошенко обговорити питання єдиного кандидата на президентських виборах.

Про це він розповів на прес-конференції в Дніпропетровську, передає його прес-служба.

"Вже тиждень я не роблю секрету з того, що Юлія Тимошенко запросила мене і мою дружину Ірину до себе на побачення завтра, у п’ятницю 15 листопада", - сказав він.

Про зустріч із Тимошенко Луценко написав ще і у своєму твіттері
Про зустріч із Тимошенко Луценко написав ще і у своєму твіттері

 "Завтра, близько 10-ої години ми сподіваємося потрапити до Юлії Володимирівни на давно очікувану зустріч. У нас є надто багато тем для обговорення протягом усіх відведених для таких зустрічей 4 годин", - зазначив політик.

У свою чергу прес-служба "Батьківщини" повідомляє, що на цій зустрічі також буде глава фракції Арсеній Яценюк.

Як окремо наголосив Луценко, мова буде йти й про план здійснення конкретних змін у країні.

Так, він повідомив, що має намір обговорити з Тимошенко кандидатуру єдиного кандидата в президенти від опозиції, передає Інтерфакс-Україна.

Сам політик ще не визначився, кого з кандидатів від опозиції він буде підтримувати.

"Я підтримаю того кандидата, який зможе представити реальну програму дій на посаді президента і показати дієву команду, яка буде втілювати її в життя. Але обидва претенденти (Арсеній Яценюк та Віталій Кличко) - мої друзі", - зауважив Луценко.

Деталізуючи на прохання журналістів, які гостинці він підготував для політичної соратниці, Луценко пожалкував, що не зможе передати букет квітів, оскільки вони належать до "заборонених речей".

Також родина Луценків передасть Тимошенко кілька книг, але, як зазначив політик, "не дуже об’ємних", оскільки сподіваються, що найближчим часом Тимошенко перебуватиме вже інших умовах, а організований владою фарс навколо її виїзду на лікуванні таки завершиться ухваленням конкретного формату її звільнення. 

"Думаю, легендарна "чуйка" не підведе Януковича, бо у випадку непідписання асоціації, ключем до Якої є і Юля, президент залишиться наодинці з Путіним", - наголосив Луценко. 

"Окрім розмов про політику, ми з дружиною постараємось по-людськи підтримати Юлію Володимирівну. Бути так довго в закритому приміщенні без доступу до свіжого повітря і сонця надзвичайно важко. Тому поділимося з нею оптимізмом і впевненістю", - наголосив Луценко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...