ЦВК зареєструвала на довибори в Обухові ще двох "регіоналів"

П'ятниця, 15 листопада 2013, 11:55

Центрвиборчком зареєстрував мера Українки (Київська область), члена Партії регіонів Павла Козирєва кандидатом - самовисуванцем на довиборах до Верховної Ради в окрузі № 94 (Обухів, Київська область).

Відповідне рішення ЦВК прийняла на засіданні в п'ятницю, 15 листопада.

Також ЦВК зареєструвала ще 11 кандидатів у депутати, зокрема в окрузі № 94 - самовисуванці Олег Бондар, Анастасія Корнюх, Сергій Літинський, Олексій Рудь, Олена Федорович і член ПР Юрій Рашевський.

В окрузі № 132 (Первомайськ, Миколаївська область) - самовисуванці Дмитро Соколов, Максим Завтрура і кандидат від партії "Батьківщина" Юрій Кривенко.

В окрузі № 197 (Черкаська область) зареєстровані самовисуванець Андрій Губський, в окрузі № 223 (Київ) - самовисуванець, член партії "Громада" Роман Маловський (літредактор газети "День").

Водночас ЦВК відмовила у реєстрації кандидатові від партії "Родина" Олександру Потьомкіну.

Всього в 5 округах зареєстровано 189 кандидатів у депутати: 82 - в окрузі №94, 11 - в окрузі №132, 16 - округ №194, 14 - округ №197 та 66 - округ №223.

Як відомо, у 94-му окрузі до участі в довиборах допущений "регіонал" Руслан Бадаєв - депутат Київської облради VI скликання, очолює Фастівську райорганізацію Партії регіонів.

У 2012 році на парламентських виборах в 94-му окрузі в Обухоів балотувався представник опозиції Віктор Романюк, який конкурував з "регіоналкою" Тетяною Засухою. На довиборах, які відбудуться 15 листопада, Романюк також балотується.

Раніше в окрузі №94 ЦВК зареєструвала 2 повних однофамільці адвоката Сергія Власенка, зареєстрованих як самовисуванці, а також кандидата-самовисуванця, що є однофамільцем колишнього депутата Остапа Семерака.

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування