Бойко назвав "свого" кандидата на довибори у проблемному окрузі Київщини?

Субота, 2 листопада 2013, 16:35

Кандидатом в народні депутати на довибори у 94-му окрузі Київщини від Партії регіонів може стати Руслан Бадаєв.

Так віце-прем'єр Юрій Бойко представив Бадаєва у розмові з одним з учасників святкування річниці визволення Київщини від німецько-фашистських загарбників у с.Гатному 2 листопада. 

Фото пресс-службы ПР
Фото пресс-службы ПР

Як зазначають учасники спільноти у Facebook, присвяченій довиборам у 94-му окрузі, останні два тижні Бадаєв проводить активну розпізнавальну кампанію в Обухові і Василькові, які входять до складу проблемного 94-го округу.

Супроводжуючи губернатора Київщини Анатолія Присяжнюка, Бадаєв був присутній на врученні районним лікарням Обухівщини та Васильківщини карет швидкої допомоги, а також на реновації Васильківського басейну "Хвиля".

 

Бадаєв народився у 1972 році, має вищу освіту. У 2007 році був членом Соцпартії України, заступник директора з виробництва ВАТ "Гадячсир", балотувався в народні депутати України.

Молочний магнат, головний бенефіціар East West Group, яка управляє компанією "Альміра" - одним з найбільших вітчизняних виробників молочної продукції.

Нині є депутатом Київської облради VI скликання, очолює Фастівську райорганізацію Партії регіонів.

Кандидат від "Радикальної партії" на цьому ж окрузі Андрій Лозовий зазначав про Бадаєва "Племінник легендарного Руслана Бадаєва, якого в 90-х зарізали в Одесі - саме того Бадаєва, який був довіреною особою Джохара Дудаєва в Україні".

Як відомо, Центрвиборчком вже зареєстрував 42 кандидати в депутати на довиборах в окрузі №94. 

У 2012 році на парламентських виборах в 94-му окрузі в Обухоів балотувався представник опозиції Віктор Романюк, який конкурував з "регіоналкою" Тетяною Засухою. ЦВК визнала неможливим встановити результати виборів у цьому і ще 4 округах через масові порушення та фальсифікації результатів виборів.

Після виборів Романю  виїхав за кордон через тиск на нього,  також екс-кандидату інкримінували замах на заволодіння майном в розмірі майже 40 мільйонів гривень заводу з виробництва інсуліну "Індар".  22 березня Романюк був затриманий в Італії. 15 липня Апеляційний суд Мілану відмовив Україні в екстрадиції Романюка

На довиборах, призначених на 15 грудня, Романюк також балотується. Зустрічі з виборцями в окрузі за нього  проводитимуть "найголовніші спікери" від опозиції.

відео Ігоря Гаврилюка

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування