На Закарпатті чиновників обладміністрації відправили копати ями

П'ятниця, 15 листопада 2013, 14:44

Працівників управлінь Закарпатської ОДА мобілізували на проведення "суботнику" перед будівлею облдержадміністрації для копання ям під висадку самшиту на площі Народній перед ОДА.

Як пише "Закарпаття онлайн", роботи з реконструкції площі Народної, які, за офіційною інформацією, сягають 3,5 млн. грн., проводить ФГ "Перепілка".

"На "допомогу" підряднику обласна влада вирішила направити чиновників різних управлінь ОДА: сьогодні працівники облдержадміністрації готували ями для висадки на площі кущів кулястого самшиту", - зазначає видання.

Як розповіли самі чиновники - учасники "суботника", про акцію їм було повідомлено напередодні, рішення було ухвалено на одній із відомчих нарад. 

Кожне управління зобов’язали забезпечити явку на копання ям кількох працівників. Наприклад, департамент фінансів направив на "суботник" близько 10 своїх представників.

"Легітимізувати знищення пам’ятки архітектури планувалось через символічну висадку перших кущів самшиту головою ОДА Олександром Ледидою спільно з віце-прем’єром та міністром МЗС Словаччини Мірославом Лайчаком, який перебуває з візитом на Закарпатті. Однак висадка зірвалась: одразу по завершенні ранкової зустрічі Ледида з  Лайчаком лише на деякий час вийшли на площу, і одразу вирушили на відкриття Почесного консульства Словацької Республіки у Великому Березному", - пише видання.

Чиновники ж продовжили земляні роботи на площі, фактично безкоштовно виконуючи функції за працівників ФГ "Перепілка".

Паралельно на площі триває зведення фонтану по центру колишнього цільного газону площі Народної. 

Фото з сайта zakarpattya.net.ua
Фото з сайта zakarpattya.net.ua
 
 
 
 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування