Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Герман вважатиме непідписання угоди з ЄС особистою поразкою

П'ятниця, 15 листопада 2013, 21:57

Радник президента Ганна Герман вважатиме непідписання угоди про асоціацію з Європейським Союзом "особистою поразкою".

Про це вона сказала у Львові 15 листопада.

"Зрив асоціації буде для мене особистою поразкою в тому числі. Був би! Тому я вірю, що такого зриву не буде", - сказала вона.

Відповідаючи на запитання, чи готова вона відтак піти з політики, якщо угоду не підпишуть, Герман сказала: "Країну свою не можна залишати, коли їй тяжко. Я до останнього свого подиху буду робити все, щоби переконувати українців, особливо на Сході України, у раціональності того вибору, про який ми з вами говоримо".

"В який я спосіб це буду робити – взагалі не має жодного значення. Не думаю, що життя починається і завершується в політиці. Я ніколи не дорожила своїм місцем у політиці, тим паче, що я туди не рвалася, мене життя саме туди штовхнуло", - додала вона.

Герман додала, що вважає себе непоганою журналісткою, і з допомогою цієї професії теж могла б висловлювати свою позицію.

На запитання, наскільки сам президент Віктор Янукович готовий до підписання угоди, Герман сказала: "Президент України ніколи публічно іншого напряму інтеграції не оголошував…".

"Безперечно, ми були би немудрою владою, якби не пробували балансувати і не пробувати розбудовувати взаємовигідні партнерські відносини з Росією. І ми будемо це робити, незважаючи ні на що", - резюмувала Герман.

Як відомо, у вересні Герман заявила, що піде з політики, якщо президент Віктор Янукович "не полегшить долю" ув'язненої екс-прем'єрки Юлії Тимошенко.

У 2009 році Герман обіцяла повернутися працювати в журналістику у випадку перемоги Віктора Януковича на виборах президента 2010 року.

Zaxid.net

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...