Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЦВК зареєструвала Пилипишина і кількох однофамільців

Понеділок, 18 листопада 2013, 16:24

Центральна виборча комісія зареєструвала ще 19 кандидатів, у тому числі кілька однофамільців у виборчому окрузі № 223.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

На засіданні в понеділок ЦВК зареєструвала двох однофамільців єдиного кандидата від опозиції в окрузі № 223 , "свободівця" Юрія Левченка: начальника відділу збуту ТОВ "Акорд", самовисуванця Андрія Левченка та підприємця Владислава Левченка, який також балотується як самовисуванець.

Крім того, в цьому окрузі ЦВК зареєструвала кандидата Віктора Пилипишина, який балотувався тут і на парламентських виборах в 2012 році.

Разом з тим, ЦВК зареєструвала кандидатом і Олександра Пилипишина.

Також у цьому окрузі зареєстрований кандидатом однофамілець опозиційного колишнього народного депутата Юрія Гримчака, який балотується в цьому окрузі.

Тепер тут у виборах буде брати участь молодший інспектор-кінолог Могилів-Подільської виправної колонії № 114, житель Вінницької області Юрій Гримчак.

Загалом у цьому окрузі на депутатський мандат претендує 75 кандидатів.

У той же час, ЦВК відмовила в реєстрації в окрузі № 194 однофамільцеві  єдиного кандидата від опозиції Миколи Булатецького, який балотується тут, - Владиславу Булатецькому.

ЦВК також відмовила в реєстрації однофамільцеві голови Миколаївської облдержадміністрації Миколі Круглову, який балотується в цьому окрузі, безробітному Андрію Круглову.

Крім того, ЦВК зареєструвала кандидатом у народні депутати в окрузі № 197 голову Українського союзу ветеранів Афганістану Сергія Червонописького.

У понеділок ЦВК завершила реєстрацію кандидатів на довиборах у Раду. Всього у виборах беруть участь 207 кандидатів, найбільше зареєстровано в округах № 94 - 84 і № 223 - 75.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...