Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ОВК 223: Команда з 94 округу намагалась зняти секретаря комісії

Середа, 20 листопада 2013, 15:39

Частина членів Окружної комісії 223 намагалася висловити недовіру секретарю комісії та замінити головуючого засіданням на заступника Віктора Матковського.

Про це повідомляє Громадянська мережа ОПОРА.

"В ході засідання від членів ОВК  Ірини Іщенко (партія "Всеукраїнське об’єднання "ЦЕНТР"), Анастасії Ждан (партія "РУСЬ ЄДИНА"), Тамари Алексеєнко (партія "Райдуга"), Андрія Блануци (партія "Партія Народний порядок") здійснювався моральний та психологічний тиск на голову та секретаря комісії", - сказано в повідомленні.

"Зокрема, секретаря комісії звинуватили у бездіяльності, некомпетентності, фальшуванні протоколів попередніх засідань та не оприлюдненні інформації в повному обсязі на інформаційному стенді ОВК", - сказано в повідомленні.

"Шляхом маніпуляцій члени ОВК хотіли замінити головуючого засіданням на заступника - Матковського (партія "Справжня Україна").

"Громадянська мережа ОПОРА зазначає, що дії окремих членів ОВК несли собою провокативний характер, тому відео запис засідання ОВК був переданий до Центральної виборчої комісії", - сказано в повідомленні.

Крім того, згідно з повідомленням, члени ОВК призначили нового технічного працівника і оператора комп’ютерного набору.

"Таким чином, на ОВК працюватиме 3 оператора та 1 системний адміністратор. Оскільки кількість техпрацівників не може перевищувати 10 осіб, було прийняте рішення звільнити прибиральницю", - додали у повідомленні.

Алексеєнко, Блануца та Матковський на минулих парламентських виборах всі разом працювали у ОВК 94, яка не змогла встановити результати виборів.

Ірина Іщенко на останніх виборах до Верховної Ради у 2012 році працювала членом ОВК від партії "Русское единство" у 195 окрузі. Згідно з сайтом Мар'ївської сільради, вона є депутатом сільради від Партії регіонів.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування