Суд заборонив "євромайданити" у Миколаєві до Різдва

Неділя, 24 листопада 2013, 11:55

Окружний адмінсуд Миколаївської області задовольнив позов виконкому Миколаївської міськради і заборонив проведення Евромайдана у місті.

Відповідне рішення було прийнято суддею Оксаною Малих в ніч на 24 листопада і було озвучено близько 4 ранку , пишуть "НикВести".

Позов подавався за підписом віце-мера Юрія Андрієнка до організаторів Евромайдана, а також партіям "Російський блок" і ПСПУ.

Даним рішенням було заборонено будь-які акції у центрі міста з 24 листопада до 7 січня 2014 року, зокрема, на площі Леніна, біля будівель обласної та міської рад, на вулиці Радянській. Незважаючи на те, що у ході судового засідання фактично знівелювали усі аргументи та докази, надані міськвиконкомом, суддя прийняла рішення на користь виконкому, пояснивши це лише тим, що проведення акції може привести до масових заворушень.

Фото з Facebook Євгенії Матейчук
Фото з Facebook Євгенії Матейчук

Напередодні одного з організаторів Євромайдана у Миколаєві - активістку Євгенію Матейчук - викликали до Окружного адміністративного суду Миколаївської області у зв'язку з облаштуванням наметового табору активістів на площі Леніна.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...