Газета Арбузова закликала народ від імені Яценюка не ходити на Майдан через дощ

Неділя, 24 листопада 2013, 13:53

Сайт газети "Взгляд", яка пов’язана із першим віце-прем’єр-міністром Сергієм Арбузовим, поширює начебто від імені Арсенія Яценюка фальшиві заклики не виходити на "Євромайдан".

Як повідомили у прес-службі "Батьківщини", "автори псевдозаяви нібито від Арсенія Яценюка вигадали в якості мотивації до відмови виходу на Майдан дощову погоду у столиці".

"Про те, що новина і цитати Арсенія Яценюка просто "взяті зі стелі", свідчить те, що в цьому матеріалі не вказано ні місця, ні часу, коли така заява нібито була зроблена", - заявляють у "Батьківщині".

"Такої заяви (Яценюка) не існує. Це дешевий дезінформаційний трюк проурядового видання свідчить лише про страх влади перед Майданом", - наголошують у прес-службі "Батьківщини".

Раніше у виданні "Взгляд" з’явилася публікація такого змісту: "Власти Киева не дают разрешение на установку на Майдане Независимости малых архитектурных форм (в том числе палаток, киосков и навесов), … в условиях неблагоприятной погоды, которая сегодня установилась в украинской столице, проведение протестных акций сопряжено с угрозой массовых переохлаждений. Об этом сообщил лидер фракции "Батьківщина" Арсений Яценюк, призывая украинцев, имеющих проблемы со здоровьем, отложить свою поездку на Майдан, по крайней мере, до окончания дождя".

Фото з сайта vz.ua
Фото з сайта vz.ua

Українська правда 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування