Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

За бійку під Кабміном до міліції забрали двох "свободівців" і сина нардепа

Понеділок, 25 листопада 2013, 22:02

"Свободівців" Віталія Благодарного та Олега Матяша з ранку утримували у Печерському райвідділку МВС. Разом з ними – син нардепа від "Батьківщини" Тетяни Слюз.

Як повідомляє прес-служба "Свободи", наразі активісти відправилися на вул. Московську,30  до райвідділку, аби "домагатися визволення затриманих".

Фото прес-служби ВО Свобода
Фото прес-служби ВО "Свобода"

"Зараз біля райвідділу вже пербувають десять народних депутатів, також там розташувалися 6 автобусів зі спецбійцями "Беркута", окрім цього з Маріїнського парку туди вирушило ще 6 автобусів із спецпризначенцями", - зазначили у "Свободі".

Пізніше стало відомо, що затриманих націоналістів  було виведено із райвідділку для подальшого транспортування в ізолятор тимчасового тримання, що розташований по пров.Косогірному, 7 у Києві.

За останніми повідомленнями "Свободи", "Беркут" взяв у кільце Печерський райвідділ міліції, кількість автобусів зі спецбойцамі - більше 25.

Фото прес-служби ВО Свобода
Фото прес-служби ВО "Свобода"
 
 

Раніше нардеп Володимир Ар’єв на своїй сторінці у Facebook повідомив, що "Беркут" із застосуванням грубої фізичної сили витяг з машини сина депутата від "Батьківщини" Тетяни Слюз та ще кількох хлопців".

"Без жодного пояснення причин, машину забрали в Печерський райвідділ, хлопців теж. Одного побили так, що його забрала швидка. Інших тримають в актовому залі відділку без пояснення причин", - зазначив Ар’єв.

Фото з Facebook Володимира Арєва
Фото з Facebook Володимира Ар'єва
 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування