Опозиція зібрала голоси за розгляд відставки уряду і сподівається на "виняток"

Середа, 27 листопада 2013, 12:20

Опозиція зібрала достатню кількість підписів народних депутатів за розгляд у парламенті питання про відставку уряду Миколи Азарова.

Про це під час інтернет-конференції в середу повідомив народний депутат фракції "Батьківщина" Андрій Павловський, передає "Інтерфакс-Україна".

"В опозиції вже зібрано необхідну кількість голосів за відставку уряду Азарова", - заявив Павловський.

За словами депутата, згідно з регламентом роботи парламенту, спікер Володимир Рибак "5 грудня на пленарному засіданні має поставити першим питання про відповідальність уряду Азарова за перевищення своїх службових повноважень".

Водночас Павловський зазначив, що опозиція під час голосування програє більшості (фракціям Партії регіонів, Комуністичної партії). Проте депутат зауважив, що "бувають винятки", й вони трапляються, "коли під стінами Верховної Ради збираються небайдужі громадяни".

Відповідаючи на прохання уточнити, скільки підписів зібрано, Павловський сказав: "понад 150 підписів було в п'ятницю, я думаю, зараз 170 або 175 - достатньо за регламентом, щоб поставити поза чергою питання відповідальності уряду на порядок денний".

Як відомо, опозиція пропонує Верховній Раді ухвалити резолюцію про недовіру уряду за зраду українського народу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування