Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Начальник колонії попросив подарунки Тимошенко передавати через нього

Середа, 27 листопада 2013, 13:33

Захисники екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергій Власенко, Андрій Кожем'якін та Євгенія Тимошенко змогли зустрітися з екс-прем'єром в день її народження.

Про це в Харкові повідомив депутат Арсен Аваков, передає "Інтерфакс-Україна".

"Вони зайшли до Юлі. Велика листівка, яку ви написали, вже у неї", - сказав він прихильникам екс-прем'єра, які зібралися біля ЦКБ № 5.

За його словами, крім великого ватману, на якому всі бажаючі написали свої побажання Тимошенко, захисники змогли також передати ікону і кілька квітів.

Основну масу квітів співробітники колонії сказали передавати через Качанівську виправну колонію.

Депутат Олександра Кужель зазначила, що всі правоохоронці, які охороняють вхід на 9-й поверх, де розташована палата екс-прем'єра, були сьогодні в медичних масках.

"Вся міліція в масках, тому що вона заражена. Є така бацила - Партія регіонів. Ми на її фоні сфотографувалися, на тлі хворої міліції - здорова опозиція. Це сьогоднішня картинка і сьогоднішнє гасло", - сказала вона журналістам.

Депутат додала, що міліція вела себе не агресивно і спокійно, просто виконуючи наказ.

У свою чергу, начальник Качанівської колонії Ігор Колпащиков повідомив, що відповідно до нормативних актів усі подарунки повинні бути передані іменинниці через колонію.

Він також додав, що дозвіл на зустріч Тимошенко отримала у вигляді винятку з нагоди дня народження, оскільки продовжує діяти карантин.

За словами Колпащікова, Тимошенко ще дозволять поговорити з родичами по телефону.

Як відомо, 27 листопада Юлії Тимошенко виповнюється 53 роки.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування