У Харкові регіонали і бюджетники влаштують анти-Євромайдан

П'ятниця, 29 листопада 2013, 09:52

У Харкові активісти Партії регіонів та місцеві бюджетники готуються вийти на "АнтиЄвромайдан" - 30 листопада Партія регіонів проведе мітинг.

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

На площі Свободи вже зводять велику сцену.  Мітинг проходитиме за сценарієм: заводські колективи, університетська спільнота за європейський курс держави, але наразі до цього країна, економіка, промисловість не готова.

Під час розширеної ради обласного осередку Партії регіонів партійці висловили в резолюції підтримку діям президента України і уряду, спрямованих на євроінтеграційні процеси в державі.

"Ми розуміємо всю відповідальність, яку на себе покладає керівництво країни з відстоювання національних інтересів, спрямованих, насамперед, на її економічну незалежність", – йдеться у резолюції, яку одностайно ухвалили партійці.

Як відомо, у Харкові щодня на площі Свободи о 18 годині проходять зібрання проєвропейських активістів.

Окрім того на заводі "Турбоатом" 29 листопада збирають людей для обговорення ситуації в державі. Під час політінформації розкажуть, щоб могло статися з українською економікою, заводами, якби підписали угоду про асоціацію з ЄC

На це губернатор Харківщини Михайло Добкін пояснив, що "сьогодні президентське рішення потребує роз’яснення".

"На сьогоднішній день у багатьох трудових колективах проходять зустрічі з робітниками, де керівництво підприємств пояснює нинішнє становище, пояснює ризики, які є в нашій країні, в економіці Харківської області й конкретного підприємства", – пояснив суть таких заводських зібрань Михайло Добкін.

Разом з тим стало відомо, що у Харкові скасовано заборону на проведення масових заходів.

Відповідне розпорядження від 29 листопада  підписав мер Харкова Геннадій Кернес, повідомляє офіційний сайт Харківської міськради.

Розпорядження було підписано міським головою "у зв'язку з поліпшенням епідеміологічної ситуації щодо захворюваності на гострі респіраторні вірусні інфекції в місті".

Фото з сайта city.kharkov.ua
Фото з сайта city.kharkov.ua

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування