Мітинг "регіоналів" визначився, чого він хоче від Януковича й Росії

П'ятниця, 29 листопада 2013, 14:11

Партія регіонів вимагає від Європейського Союзу створити тристоронню комісію для вирішення торгово-економічних проблем України.

"Ми вимагаємо створити комісію в складі Євросоюзу, Російської Федерації й України для вирішення торгово-економічних проблем", - заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, зачитуючи резолюцію мітингу в п'ятницю в Києві.

У резолюції зазначається, що Україна очікує від ЄС кроки, які підтвердять, що Євросоюз підтримує Україну на шляху до євроінтеграції.

Резолюція закликає президента Віктора Януковича й уряд продовжити евроінтеграційний діалог.

Єфремова відзначив, що діалог з ЄС повинен перейти з політичної площини в економічну.

"Ми закликаємо ЄС перенести діалог з політичної площини в економічну, дати відповідь Україні, що робити з компенсаторами втрат у перехідний період. ЄС має ухвалити рішення щодо розробки й реалізації пакета економічної допомоги з метою стабілізації економіки України", - сказав він.

"Ми закликаємо до підтримки зважених дій президента Януковича в проведенні зовнішньоекономічної політики України на принципах національних інтересів і прагматизму. Тільки так наша держава зможе вистояти", - призвав Єфремова.

За оцінками організаторів заходу, на Європейській площі зібралося близько 50 тис. прихильників партії.

Разом з тим, у столичному головкомі міліції  повідомили, що станом на 13.00 нараховувало близько 10 тис учасників акції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...