Попов наказав керівникам вишів тримати студентів на "короткому повідку"

П'ятниця, 29 листопада 2013, 17:03

На керівників навчальних закладів покладено особисту відповідальність за забезпечення стабільного функціонування навчального закладу та унеможливлення будь-яких спроб відволікання учнів, студентів та працівників від навчально-виховного процесу.

Про це йдеться у листі Департамента освіти і науки, молоді та спорту КМДА, який адресований начальникам райуправлінь освіти та керівникам навчальних закладів столиці, повідомляє "Освіта".

"У зв’язку з поширенням у соціальних мережах звернень до учнівської та студентської молоді і педагогічної громадськості щодо участі у різноманітних акціях, нагадуємо, що відповідно до п.1.2 ст. 8 Закону України "Про освіту", навчально-виховний процес є вільним від втручання політичних партій, громадський, релігійних організацій; залучення учнів, студентів до участі в політичних акціях під час навчально-виховного процесу не допускається", - йдеться у листі департаменту освіти.

"Зважаючи на вищевикладене, покладаємо на керівників навчальних закладів особисту відповідальність за забезпечення стабільного функціонування навчального закладу та унеможливлення будь-яких спроб відволікання учнів, студентів та працівників від навчально-виховного процесу", - наголошується у листі.

Фото з сайта osvita.ua
Фото з сайта osvita.ua

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування