Головний міліціонер Києва: На Майдані "Беркут", бо там перекладають плитку

Субота, 30 листопада 2013, 17:04

Оточення Майдану Незалежності міліцією пов'язано з необхідністю поміняти плитку.

Про це на брифінгу заявив начальник Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Києві Валерій Коряк, пишуть "Українські новини".

За словами Коряка, весь день у суботу на Майдані співробітники комунального підприємства з благоустрою департаменту культури КМДА та комунальні служби мають наміру змінювати плитку.

"Будуть знімати всю плитку ... там будуть робити ремонт", - заявив глава ГУ МВС у Києві.

Також Коряк зазначив, що Майдан Незалежності насправді не оточений співробітниками спецпідрозділу "Беркут", а перегороджений для проведення будівельних робіт.

При цьому він зазначив що якщо ввечері мітингувальники з Михайлівської площі вирішать повернутися на Майдан, то правоохоронці будуть діяти по ситуації і не допустять перешкод у роботі комунальників.

"Міліція - вона не агресивна ...", - додав він.

Коряк також попросив ЗМІ оприлюднити відео, яке надасть міліція, де видно, що протестуючі кидали предмети в співробітників "Беркута".

У той же час він відзначив, що представники ЗМІ постраждали під час розгону тільки тому, що самі поводяться провокаційно і "лізуть на передову".

Як відомо, раніше у мережі з'явилося відео з камер спостереження, на яких зафіксовано, як мітингарів з євромайдану, які втікли від погрому на Майдані, доганяє та відловлює міліція та б'є.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...