Яценюк: липові "поправки Кличка" замовив Янукович

Субота, 9 листопада 2013, 14:50

Незаконне та поспішне підписання президентом України закону про зміни до Податкового кодексу свідчить, що саме Янукович та його партія є замовниками, фальсифікаторами та організаторами ухвалення "липових" поправок до цього закону.

Про це йдеться у заяві ВО "Батьківщина", повідомляє прес-служба партії.

У "Батьківщині" нагадали, що закликали Януковича не підписувати сфальшований закон "Про внесення змін до Податкового кодексу щодо обліку та реєстрації платників податків", ухвалений з грубими порушеннями регламенту.

"У сесійній залі проект голосувався з усіма мислимими і немислимим порушеннями, свідомо допущеними головою Верховної Ради. Приписані народному депутату Ігорю Бриченку дві "поправки" ним не вносилися і на комітеті не розглядалися, що підтверджено відповідною стенограмою. Такий документ було б правильніше називати "фількіною грамотою", а не законом", - йдеться у заяві.

"Проте незаконне та поспішне підписання Януковичем цього закону яскраво свідчить, що саме він, його адміністрація та його партія є замовниками, фальсифікаторами та організаторами ухвалення "липових" поправок до цього закону", - зазначили у "Батьківщині" і додали: "Янукович як того яйця боїться чесної конкуренції".

Як відомо, 24 жовтня більшість проголосувала за поправки про те, що особа, яка має право на постійне проживання на території іноземної держави, вважається такою, що не проживає в Україні. Ці поправки, як вважають в "Ударі" можуть бути використані для заборони участі Віталія Кличка у виборах президента.

1 листопада, депутат від "Батьківщини" Ігор Бриченко дав свідчення в МВС про фальсифікацію поправок до Податкового кодексу.

Міліція почала розслідування на предмет фальсифікацій. У четверслідче управління міліції Києва закрило кримінальне провадженнящодо можливої фальсифікації тексту законопроекту про зміну Податкового кодексу.

Після підписання Януковичем закону в партії "УДАР" заявили, що таким чином "президент Віктор Янукович став співучасником грубого порушення закону "Про регламент" і фальсифікацій". 

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування