Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк: Завтра пікетуємо Кабмін

Неділя, 1 грудня 2013, 18:46

Лідер Батьківщини Арсеній Яценюк заявляє, що в понеділок учасники акції протесту підуть пікетувати Кабінет міністрів з вимогою відставки уряду Азарова.

Про це він заявив під час брифінгу для преси.

"Ми маємо чіткий план на завтрашній день. Завтра починаємо з пікету Кабміну", - заявив Яценюк.

"Наша основна політична вимога на завтрашній день – це відставка Кабінету міністрів України. Резолюція недовіри уряду знаходиться в ВР. Партіч регонів повинна проголосувати за уряд, який нищить людей, дає вказівку бити дітей і знищив нашу європейську мрію", - додав він.

"Наше основне завдання: відставка Януковича, але початок цієї відставки – відставка уряду", - додав він.

Крім того, Яценюк закликав українців приїжджати на Майдан в Київ.

"Ми звертаємось до своєї України. Приїдьте будь ласка в Київ на майдан. Немає, що боротися на містах. Тут зараз відбуваються основні події, тут йде основна боротьба за Україну. Кидайте все, приїжджайте сюди", - наголосив він.

Яценюк додав, що "декілька сотень тисяч українців прийшли на мирний протест, користуючись конституційним правом повернулись в серце України – на Майдан"

"Ми організували на майдані наметове містечко, поставили сцену", - додав він.

У свою чергу лідер УДАРу Віталій Кличко також закликав всіх залишатись на Майдані.

"Я закликаю всіх залишатися на Майдані. Зараз тут ставлять намети і сцену. Якщо не можете залишатися увесь час самі, залиште кого замість себе - викликайте друзів, родичів, знайомих. Разом з ними складіть свій власний графік чергувань. Це і є громадянська мобілізація", - заявив він.

"Закликайте людей з інших міст приєднатися до Майдану. Хто не має можливості їхати в столицю, нехай виходить на площі своїх міст і містечок", - додав він.

Він також закликає мобилізуватися і на підприємствах. "В кожній установі і виші повинен бути осередок мобілізації",  - сказав він.

"Зараз дуже важливий момент: ми не повинні втратити ініціативи і темпу. Ми працюємо, організовуємо оборону Майдану. Ми не повинні здати Майдан. Сьогоднішня ніч критично важлива. Нас на Майдані мають бути десятки тисяч. Бо все втратимо, як в ту криваву ніч", - наголосив Кличко.

"Не бійтеся! Бо зараз бояться вони! Вони в паніці. Вже є інформація, що КАМАЗами вивозять награбовані гроші, чартерами - свої сім'ї за межі України. Але загнаний у кут звір може кусатися. Тому головна думка: ми повинні втримати Майдан. І ми переможемо", - впевнений він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування