Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Стіл Кравчука" призначений на 14:00. Янукович не заявлений

Вівторок, 10 грудня 2013, 10:19

Круглий стіл з обговорення пропозицій громадськості щодо відновлення політичної стабільності в Україні відбудеться в 14.00 в Палаці "Україна".

Про це йдеться в анонсі, розповсюдженому "Інтерфакс-Україна".

"З ініціативи першого президента Леоніда Кравчука відбудеться засідання загальнонаціонального "​​круглого столу" з обговорення пропозицій громадськості щодо відновлення політичної стабільності в Україні, суспільного миру і спокою", - сказано в повідомленні.

"У засіданні візьмуть участь лідери громадської думки, представники української влади, політичних партій, широкої громадськості, профспілкових організацій, засобів масової інформації, студентського руху, експертного середовища, творчої, наукової громадськості", - зазначили у агентстві.

"До участі у заході запрошені лідери опозиційних партій, активні учасники проєвропейської громадської акції, яка проходить на столичному Майдані Незалежності", - уточнюється в повідомленні.

При цьому участь у "круглому столі" президента Віктора Януковича та інших екс-президентів - Віктора Ющенка і Леоніда Кучми - не заявлена​​.

На офіційному сайті президента теж про цю подію нічого не повідомляється.

Раніше Янукович підтримав ідею Кравчука про скликання круглого столу для пошуку виходу із політичної кризи.

Кравчук звернувся до Януковича з пропозицією започаткувати загальнонаціональний круглий стіл і запросити до участі в ньому представників і влади, і опозиції.

Віктор Янукович підтримав цю ініціативу. На його переконання, такий круглий стіл може стати майданчиком для порозуміння.

У свою чергу прес-секретар Віктора Ющенко Ірина Ваннікова повідомила "Українській правді", що екс-президенти наразі зустрічаються із Януковичем.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...