Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МВС залишилося глухим до мовчазного флеш-мобу студентів

Вівторок, 10 грудня 2013, 17:11

У вівторок студенти провели мовчазний флеш-моб під стінами Міністерства внутрішніх справ у Києві на підтримку незаконно арештованих біля Адміністрації президента.

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Студенти у вівторок вийшли на акцію солідарності з молодими українцями, які зазнають переслідувань за свою громадянську позицію і проти яких відкривають кримінальні справи, пов’язані з подіями 1 грудня на вулиці Банковій у Києві.

 

Заступник голови "Фундації регіональних ініціатив" й один з організаторів цієї акції Дмитро Дядик говорить, що студенти пішли під стіни МВС, бо інакше їх не чують.

 

"Ми сьогодні тут, тому що після подій останнього часу частині молоді інкримінують, що вона до чогось причетна. Ми вболіваємо за те, щоб відбулися зміни. Найкраще, щоб ці зміни відбулися цивілізованим чином. Хіба нам легко тут мерзнути?" – сказав Дядик.

Так, учасники акції розповіли, що студентів дуже стурбувало побиття невідомим вночі одного з лідерів івано-франківського Євромайдану студента Максима Кицюка і затримання львівського фотографа Олега Панаса 9 грудня.

В ухвалі суду щодо його затримання йдеться про порушення ним громадського порядку в Києві 1 грудня.

Студенти провели мовчазний флеш-моб і загалом перебували під стінами Міністерства внутрішніх справ у Києві на вулиці Академіка Богомольця, 10 впродовж близько півгодини. До них ніхто не вийшов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...