Янукович погрожує позвільняти тих, хто готував Угоду про асоціацію

П'ятниця, 13 грудня 2013, 13:39

Віктор Янукович незадоволений тим, як українські чиновники провели підготовку до підписання Угоди про асоціацію і погрожує відсторонити і позвільняти їх.

Про це він заявив під час засідання загальнонаціонального круглого столу.

"Ті умови, які запропоновані Україні для підписання Угоди про зону вільної торгівлі, вони порушують національні інтереси України", - заявив Янукович.

За його словами, Україна має багато втрат, які практично не можливо компенсувати.

"Прийняти рішення, яке б оптимізувало ці втрати, одна Україна не в змозі. Тому я запропонував відновити консультації з Європейським Союзом і залучити до цієї роботи нашого стратегічного партнера Росію", - пояснив він.

"Вчора відбулось перше засідання робочої групи, яка дасть відповідь на питання, які порушили і ми, і Європейський союз, і Росія", - додав він.

Янукович звинуватив тих, хто проводив роботу з підготовки угоди до підписання, у порушенні націнтересів.

"Я хочу сказати, що за наслідками всієї роботи, яка була зроблена не просто погано, а з порушенням національних інтересів України, буде зроблено слідство", - пригрозив Янукович.

"Робітники, які займались підготовкою цієї угоди, будуть, як мінімум, відсторонені. Можливо потім звільнені", - додав він.

Круглий стіл за участі президента, опозиції, під час якого політики нібито мали б шукати компроміс і рішення для виходу всієї країни з політичної кризи, не показує жодний загальноукраїнський телеканал.

Водночас деякі мітинги Партії регіонів в прямому ефірі транслює телеканал УТ-1.

Спочатку трансляцію вдалося вести Громадському.ТБ, однак пізніше в палаці "Україна" почали глушити мобільний звязок і інтернет.

Українська правда  

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...