Партія регіонів заплуталась, чи підтримує Єфремов спробу силовиків розігнати євромайдан

П'ятниця, 13 грудня 2013, 16:04

На сайті Партії регіонів майже за добу двічі повісили протилежні заяви лідер Фракції партії регіонів Олександра Єфремова.

Спочатку на сайті висів коментар Єфремова ВВС, в якому він засудив дії правоохоронців під час спроби штурму євромайдана в ніч з вівторка на середу.

Єфремов також звернув увагу на те, що виконавча служба повідомляє рішення суду в певний час, визначено законом, і з 22 годин до 6 ранку вона не мала права цього робити.

"Чому пішли на такі дії, потрібно запитати в співробітників, які займалися цією роботою", - сказав політик

 

Пізніше ту новину з сайта прибрали, а замість неї вивісили на сайті заяву, в якій Єфремов "підтримує всі дії правоохоронних органів, дії виконавчої служби, дії комунальних служб, пов’язані з виконанням судових рішень і наведенням ладу у багатомільйонній столиці нашої держави".

"Невиконання рішення суду, втручання в діяльність працівника правоохоронного органу, працівника державної виконавчої служби - це злочин", - зазначив він.

"Закон прямо передбачає виконання рішення судів в нічний час, коли існує велика ймовірність виникнення заворушень, вчинення кримінальних правопорушень, загрози здоров'ю населення, правам і свободам інших людей. Рішення судів про звільнення доріг і будинків повинні виконуватися. Це - вимога Конституції. Це - європейська практика. Не всі люди мітингують і протестують, але життя багатьох паралізована барикадами. Їх права повинні бути відновлені ", - зазначив він.

 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News