Євромайдан кличе зігнаних владою на антимайдан до себе

Субота, 14 грудня 2013, 12:35

Бюджетників, яких влада примусово стягнула на свій мітинг у Києві, закликають приходити на Євромайдан, відмітившись на "антимайдані".

Про це заявила голова фракції "БЮТ-Батьківщина" у Київраді Тетяна Меліхова на брифінгу у Штабі національного спротиву, повідомляє "Батьківщина".

Меліхова повідомила, що, крім стягування до Києва бюджетників з усіх регіонів країни, влада поставила вимогу перед районними державними адміністраціями привести на АнтиМайдан з кожного закладу бюджетної сфери Києва – шкіл, дитячих садків, комунальних підприємствам – мінімум по 10-15 працівників.

"Якщо все це помножити на кількість, то виходить десятки тисяч осіб", - зазначила вона.

Меліхова звернулася до бюджетників: "Якщо ви не маєте бажання підтримувати мітинг, який організовує влада, але не хочете нашкодити своєму керівнику, приходьте, відмічайтесь та йдіть на Євромайдан".

За її словами, кияни, які звертаються до громадських приймалень опозиційних депутатів, переконані, що штучне запрошення на мітинги на підтримку Януковича є провокацією, і переживають, що люди можуть бути втягнуті у бійки.

Останніми днями зусібіч повідомлялося, що бюджетників примусово везуть на мітинг Партії регіонів у Києві на ці вихідні – звіряючи за списками реєстрації, погрожуючи звільненнями. Також людей із регіонів звозили до столиці за гроші.  

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News