Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція вже знайшли 26 порушень на виборах у 94 окрузі

Неділя, 15 грудня 2013, 17:35

В окрузі № 94 з центром в Обухові на повторних виборах народних депутатів, станом на 17.00 зареєстровано 26 порушень виборчого законодавства.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україназ посиланням на у Відділ зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в Київській області.

"Станом на 17.00 за ОВК № 94 в Обухові зареєстровано 26 повідомлень про порушення виборчого законодавства, внесених до Єдиного реєстру досудових розслідувань" , - повідомили у відділі.

В обласній міліції розповіли, що серед зареєстрованих повідомлень - по одному факту пошкодження майна на ділянці, вкидання бюлетенів в урну для голосування, спроба фотофіксації виборчих списків одним із спостерігачів, два факти спроб підкупу виборців і спроб проголосувати, не маючи реєстрації в межах ОВК, а також розкрито один факт грабунку громадянина .

"Втім, масових порушень під час голосування поки немає" , - відзначили в міліції.

Водночас Батьківщина заявляє про масові фальсифікації на 94-му окрузі

Депутат Володимир Ар’єв у Василькові затримав "карусельщика" біля однієї з дільниць, який під час затримання порвав списки тих, хто брав участь в "каруселі" на користь кандидата від влади Бадаєва. У списках були відмічені особи, хто отримав по 200 гривень за голос.

Депутат Олег Ляшко затримав чоловіка, який здійснював підкуп виборців на виборчій дільниці у райбудинку культури в місті Обухів. Окрім цього, Ляшко повідомляє про велику кількість "тітушок", звезених в округ.

Біля дільниці на вул. Рози Люксембург в  м. Василькові помічена група молодих людей, які по черзі заходять на дільницю та передають один одному винесений з дільниці чистий бюлетень.

Біля Обухівських ДВК №№321335, 321331 та 321332 гуртуються молодики "тітушкової" зовнішності, які прикривають осіб зі списками. Ті в свою чергу контролюють "десятників", які приводять на дільниці людей для скуповування голосів.

У с. Велика Бугаївка Васильківського району Київської області спостерігачі від ОПОРИ зафіксували, що до ДВК №320280 о 8:58 під’їхала біла маршрутка із зображенням символіки Партії регіонів із номерним знаком "ІО 00-13 КН". Після того явка на дільниці різко збільшилась.

Окрім цього, спостерігачі ОПОРИ зафіксували, що до ДВК № 320336 округу № 94 (с. Устимівка Васильківського району Київської області) з 9:15 під’їжджають автобуси з виборцями, які голосують і від’їжджають. Станом на 9:30 сплеск явки на дільниці становив 100 чоловік. Крім того, деякі виборці показують свої бюлетені на камери, що є забороненим згідно з чинним законодавством.

Також громадські спостерігачі фіксують у селі Гусачівка Обухівського району Київської області факт видачі виборчих бюлетенів без наявності паспортів.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
02:13
Пентагон "буквально перевертає небо і землю", щоб швидко доставити зброю в Україну
01:10
Центр дослідження енергетики: Україна використовує 12 ГВт електрогенерації, 8 з них просить у сусідів
00:15
Харків під ракетним обстрілом: пролунали вибухи
00:10
У прокат вийшов байопік про письменників Розстріляного відродження "Будинок "Слово": огляд
23:40
Генштаб: На Харківщині тривають бої за населені пункти, які перебували в сірій зоні
23:28
Новини економіки 10 травня: найбільший в Україні центр протезування, 7 млрд на відбудову енергосистеми
23:16
фото"Можу три дні оговтуватися від зйомки". Як це – бути фотографкою пологів
23:04
Угорщина: Багаторічний план НАТО щодо України "може призвести до світової війни"
22:52
оновленоУ тимчасово окупованих Ровеньках на Луганщині повідомили про вибухи на нафтобазі
22:38
БоксБогачук: Якщо Ломаченко програє, то, напевне, завершить кар’єру
Усі новини...
Реклама: