Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В опозиції заявили про найсерйозніші порушення на виборах у Черкасах

Неділя, 15 грудня 2013, 21:12

Під час довиборів до Верховної Ради на 194-му виборчому окрузі у Черкасах зафіксовано серйозні порушення.

Як повідомили в прес-службі ВО "Батьківщина", про це на брифінгу заявив заступник голови партії Сергій Соболєв.

За його словами, у Черкасах склалася безпрецедентна ситуація: на третину виборчих комісій не допущені спостерігачі від опозиційного кандидата Миколи Булатецького, міжнародні спостерігачі, преса.

"Як повідомив Микола Булатецький, о 19:30, коли з його штабу на дільниці мали виїжджати спостерігачі та преса, автомобілі ДАІ заблокували єдиний виїзд зі штабу. Рівно через півгодини, о 20.00, виїзд був розблокований", - зазначив Соболєв.

"Для чого це було зроблено? Бо за законом потрапити на дільниці, щоб далі спостерігати за ходом підрахунку голосів, можна тільки до 20.00", - наголосив він.

Таким чином влада заблокувала можливість перевірки підрахунку голосів щонайменше на третині дільниць на окрузі, зауважив Соболєв.

"На нашу думку, це вже може бути серйозною підставою для визнання виборів у 194-му окрузі недійсними", - заявив Соболєв.

Разом з тим, за даними обласних управлінь МВС, у Черкаській, Київській областіх та Києві правоохоронцями не було зафіксовано жодних порушень громадського порядку та виборчого законодавства

Як відомо, за попередніми даними екзит-полів соцгрупи Рейтинг, на 194му окрузі перемагає "самовисуванець" Михайло Поплавський, якого підтримує чинна влада. Також відомо, що на його користь перед виборами масово скуповувались голоси.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування