Кандидат від Батьківщини стверджує, що вибори сфальсифіковані

Неділя, 15 грудня 2013, 22:37

Кандидат від Батьківщини Микола Булатецький по округу №194 заявляє про фальсифікацію виборів.

Про це він написав у своєму Facebook.

"Сьогодні за сприяння силовиків мене позбавили можливості проконтролювати чесність підрахунку голосів", - стверждує він.

За словами члена Батьківщини, "понад 30 учасників виборчої кампанії – міжнародні спостерігачі, представники ЗМІ, я особисто та мої довірені особи – не змогли добратися до виборчих дільниць", оскільки його штаб було заблоковано за півгодини до підрахунку голосів.

"Закликаю всіх своїх членів комісій та спотерігачів від опозиційних партій відмовитися надалі брати участь у запропонованому фальсифікаторами сценарії. Нехай під брехливим протоколом не буде нашого підпису", - говориться у пості депутата.

Як повідомлялося, народний депутат з фракції Батьківщина Сергій Соболєв заявив, що на виборчому окрузі у Черкасах третина дільниць лишилася без спостерігачів.

"Як повідомив Микола Булатецький, о 19:30, коли з його штабу на дільниці мали виїжджати спостерігачі та преса, автомобілі ДАІ заблокували єдиний виїзд зі штабу. Рівно через півгодини, о 20.00, виїзд був розблокований", - зазначив Соболєв.

Соболєв вважає, що це мало позбавити спостерігачів права потрапити на виборчі дільниці, адже, згідно закону, вони мають це зробити лише до восьмої години – до завершення голосування.

Таким чином влада заблокувала можливість перевірки підрахунку голосів щонайменше на третині дільниць на окрузі, зауважив Соболєв.

"На нашу думку, це вже може бути серйозною підставою для визнання виборів у 194-му окрузі недійсними", - заявив Соболєв.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News