Єфремов розповів, з чим Янукович поїде у Москву

Понеділок, 16 грудня 2013, 10:58

Партія регіонів заявляє про відсутність політичної складової у переговорах президентів України та Росії на зустрічі у Москві 17 грудня.

Про це заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, відповідаючи на питання, чи не готується підписання угоди, яка передбачатиме приєднання до Митного союзу.

Він переконує, що "це дасть можливість багатьом нашим підприємствам зберегти робочі місця".

"Деякі представники політикуму намагаються превнести політичну складову. Але політичної складової тут немає", - заявив Єфремов.

За його словами, український уряд збирається підписувати у Росії переважно двосторонні економічні угоди.

Він розповів, що під час розмови з фракцією Микола Азаров "підняв усі протоколи документів, які будуть підписані у Москві".

"Переважно це блок документів, що стосуються економічних взаємовідносин. Ми вертаємось назад до того, що не буде перепон щодо нашого товарообігу, відновлюємо коопераційні зв'язки", - заявив Єфремов.

Разом із тим, за словами Єфремова, у протоколі, наданому фракції Азаровим, ціна на газ не визначена.

"Якою вона буде – буде вирішуватись безпосередньо у рамках переговорів і підписання даних документів".

Як відомо, після останньої зустрічі Віктора Януковича з Володимиром Путіним з'явилася інформація, що вони домовились про приєднання України до МС.

В обох президентів цю інформацію заперечували, але українська опозиція також заявляла, що Янукович "готує плацдарм" для вступу в МС.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування