Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

5 нових депутатів не допомогли б опозиції відставити Азарова - депутат

Середа, 18 грудня 2013, 07:28

Для відставки уряду не є критичними п'ять голосів, які опозиція розраховувала отримати у результаті перевиборів на проблемних округах.

Про це заявив позафракційний депутат Ігор Єремеєв, повідомляє портал 112.ua, уточнюючи раніше опубліковану цитату політика.  

Портал заявляє, що слова Єремеєва про те, що для відставки уряду не вистачає п'яти голосів, були вирвані з контексту, а він мав на увазі, що навіть якщо опозиція отримає 5 голосів у результаті виборів 15 грудня, для відставки уряду їх однаково не вистачить.

"Позаминулий вівторок, коли було голосування (за відставку Кабінету міністрів Миколи Азарова), зрозуміло, що п'яти голосів не вистачить, щоб вирішити долю уряду. У позаминулий вівторок, коли було голосування, не вистачило 46 голосів", - сказав Єремеєв.

"Для того, щоб набрати ці 46 голосів, необхідно вести консультації з іншими політичними силами й народними депутатами. Навіть, якби всі 100% проголосували позафракційні, однаково не вистачило б близько 15-20 голосів", - додав він.

"І тоді позафракційні говорили, що не треба голосувати за цю постанову, бо вона буде провалена, і таким чином відбудеться легалізація уряду до лютого місяця. І тому ми пропонували свою постанову, альтернативну", - заявив позафракційний депутат.

Також він вважає, що "важливість виборів 15 грудня перебільшена, адже п'яти мандатів, які могла б отримати завдяки ним опозиція, - усе одно недостатньо, щоб створити суттєву перевагу", зазначає портал 112.ua.

Раніше агентство "Інтерфакс-Україна" повідомило, що Єремеєв вважає, що для відставки Кабінету міністрів не вистачить 5 голосів.

Як відомо, за результатами повторних виборів у 5-ти "проблемних" округах перемога опозиційного депутата визнана тільки в одному.  

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування