Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров побачив у Євромайдані ознаки держперевороту

Понеділок, 2 грудня 2013, 17:55

Ситуація з акціями протесту в центрі Києва має ознаки держперевороту.

Таку заяву зробив прем'єр-міністр України Микола Азаров, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Це (ситуація в Києві - ред.) має всі ознаки державного перевороту. Це дуже серйозна справа. Ми виявляємо терпіння, але ми хотіли б, щоб і наші партнери не думали, що їм усе дозволено", - заявив прем'єр на зустрічі з послами ЄС, Канади та США в понеділок у Києві.

Азаров обурився блокуванням держустанов. За його словами, держслужбовці не можуть потрапити на роботу і виконувати свої основні функції, що негативно вплине на виплату зарплат, пенсій.

Коментуючи зіткнення між міліцією і демонстрантами Азаров запевнив, що владі не вигідно організовувати провокації, а їх ініціатори вже виявлені.

"Ми зацікавлені тільки в одному - щоб уникнути цих провокацій. Ми зараз дуже добре знаємо, хто ці провокації організовує" , - стверджує він.

За словами прем'єра, організаторами цих сутичок так звані "ультрас", організація " Братство " Дмитра Корчинського і "частини добре навчених людей , що представляють організацію" Свобода".

Раніше Азаров заявив про захоплення будівлі Верховної Ради, яке нібито готують зараз, і підкреслив, що ситуація з мітингами в Україні виходить з-під контролю. Також він і президент Віктор Янукович вимагають від протестувальників звільнити захоплені адмінбудівлі.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування