Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Євромайдану потрібна гаряча їжа та льодяники від кашлю

Субота, 21 грудня 2013, 11:05

Штаб національного спротиву звернувся до небайдужих киян з проханням допомогти учасникам акції протесту у центрі столиці.

Станом на 21 грудня Євроммйдану потрібні готова гаряча їжа; бутербродна нарізка;  сир; хліб; консерви;  вода(!);  кава(!); чай;  печиво;  цукерки;  згущене молоко;  фрукти;  овочі, одноразовий посуд;  серветки та ножі для кухні.

Окрім того у списку необхідних речей - бензин А-95; дрова; військові намети; стеродур; теплий одяг (шапки, рукавиці, штани, взуття, термобілизна); електрообігрівачі; електрочайники; поповнення зв'язку; каремати; спальні мішки; каски;  скотч;  світильники з прищепкою;  лампочки на 60w; подовжувачі; будівельні мішки; пакети для сміття (240);   станки для бриття.

Також мітингарі потребують ліків - герпевір, імет, ібупрофен, корінетек, гівалекс, льодяники від горла та кашлю.

Як заявив комендант Будинку профспілок, у якому базується штаб народного спротиву, нардеп від "Свободи" Михайло Блавацький, наразі "виникає потреба в продуктах, теплих речах - кількість людей поступово збільшується".

Разом з  тим він розкритикував мерію Києва та правоохоронні органи за "повне беззаконня" у зв'язку з тим, що вони блокують підвезення до майдану Незалежності продуктів та дров.

У свою чергу комендант, нардеп-"ударівець" Сергій Аверченко заявив, що комунальні служби здійснюють прибирання Хрещатика точково, відмовляючись прибирати майдан Незалежності. Вони також відмовляються вивозити сміття.

"Майдан нікуди не піде, доки не буде виконано вимоги присутніх тут людей", - заявив Аверченко.

Джерело відео - INTV

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування