Герега призначила засідання Київради

Понеділок, 23 грудня 2013, 09:13

Наступне пленарне засідання Київської міської ради має відбутися у вівторок 24 грудня.

Відповідне розпорядження у понеділок підписала заступник міського голови – секретар Київради Галина Герега, повідомляє офіційний сайт КМДА.

Як зазначено в повідомленні, засідання скликається "з метою термінового розгляду нагальних питань забезпечення життєдіяльності міста Києва".

Герега наголосила, що у порядку денному лише п’ять проектів рішень. Вони стосуються вирішення бюджетних питань, приведення деяких нормативних актів у відповідність до змін у законодавстві та прийняття звернення депутатів Київради до киян.

Вона пояснила, що зміни до бюджету та Програми економічного і соціального розвитку Києва на 2013 рік стосуються виділення  130,0 млн. грн на заробітні плати працівникам бюджетних установ.

Ці гроші місто отримало у вигляді дотації з державного бюджету. 58,1 млн. грн депутати планують спрямувати на виплату надбавок працівникам закладів освіти та охорони здоров’я.

За словами Гереги, влада має виплатити надбавки, які обіцяла людям: 

"Політика політикою, але хтось повинен дбати про людей", - зазначила вона.

Пленарне засідання сесії Київради буде проведене в приміщенні Солом`янської райдержадміністрації (проспект Повітрофлотський, 41). Початок - о 9.00.

Як відомо, приміщення КМДА утримують учасники мирної акції протесту.

Голова КМДА Олександр Попов відсторонений від посади у зв’язку з розслідуванням за підозрою у причетності до розгону мирного пікету на Майдані Незалежності.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News