Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На "виїзне засідання" Київради готують провокації?

Вівторок, 24 грудня 2013, 07:49

Колона на чолі з депутатом Олександром Бригинцем рушила від Київської міської держадміністрації у бік Солом’янської райдержадміністрації.

Про це повідомляє прес-служба депутата.

Водночас, ВО "Свобода" у Твіттері повідомляє, що Солом'янську РДА, де має пройти "виїзне засідання" Київради, "охороняють орли Захарченка".

"На місці народні депутати від опозиції, зокрема свободівець Андрій Іллєнко. Перед РДА розгортається пікет", - повідомляє партія Олега Тягнибока. 

А журналіст Мустафа Найем у Твіттері пише, що "готується провокація" у районі Севастопольської площі. "Там уже стоять хлопці НІБИТО від "Свободи" - хочуть влаштувати бійку на засіданні КМДА", - пише він.

Як повідомляє УНІАН, станом на 8:40 журналістів відокремили від депутатів кордоном міліції, що унеможливлює спілкування.

Журналістів і депутатів збирають на 4-му поверсі будівлі Солом'янської РДА. Водночас депутати Київради збираються у залі засідань у правому крилі будівлі, а представників ЗМІ - в окремому приміщенні у лівому крилі. 

"Люди скандують: "Попова на нари, Герегу - до пари!", - додає ВО Свобода.

Заявка від партії "Батьківщина" на проведення акції за участю 1 тисячі осіб під Солом’янською райдержадміністрацією у вівторок надійшла в КМДА.

Як повідомили "Інтерфакс-Україна" у столичній міліції, КМДА звернулася до міліції з проханням забезпечити правопорядок, до цього будуть залучені 100 правоохоронців.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування