Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єфремов дав зрозуміти, що "тиск" Майдану Януковичу по барабану

Середа, 25 грудня 2013, 10:20

Президент Віктор Янукович буде вирішувати, чи звільняти когось у Кабміні, на основі своєї інформації, а не під тиском мітингувальників на Майдані.

Про це заявив його соратник, лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов в інтерв'ю газеті "Комерсант-Україна".

За його словами, президент займається тими питаннями, які виникли під час останньої зустрічі народних депутатів фракції Партії регіонів із урядом.

"Зауваження, які висловлюються на адресу уряду, аналізуються, і, як мені бачиться, президент зробить свої висновки", - заявив Єфремов. 

"Критика була не лише щодо економічного блоку. Обговорювали всі проблеми, які є в нашій державі. Депутати відкрито висловлювалися з питань, які існують у системі влади – це питання, пов'язані з корупцією, перевищенням повноважень силових структур, тиском на бізнес і так далі", - уточнив він.

"Було ухвалено рішення, що депутати подадуть свої зауваження щодо роботи міністерств прем'єр-міністру Миколі Азарову, а він їх узагальнить і представить президенту", - повідомив Єфремов.

Однак, зазначив він, "інформація президенту надходить не лише від депутатів, у нього є широке коло інститутів, які інформують його про те, що відбувається в державі".

"Він (Янукович) буде приймати рішення самостійно, і ми повинні надати президенту таке право, а не робити так, як цього вимагають на Майдані. Під тиском такі речі не відбуваються!", - заявив Єфремов. 

Коментуючи інформацію про те, що опозиція й комуністи зібрали підписи за відставку уряду, лідер фракції ПР сказав: "Це питання можна поставити на голосування лише на наступній сесії Верховної ради".

"Якщо опозиція каже, що є голоси, нехай ставить. Якщо це просто голослівні заяви, то не треба взагалі порушувати цю тему", - додав Єфремов.

"Уряд повинен працювати нормально – чим більше довіри до уряду, тим більше довіри до держави, і тим дешевші гроші країна може залучити на свій розвиток", - сказав він. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...