Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кравчук вважає "кишенькових" студентів справжніми представниками Майдану

Середа, 25 грудня 2013, 12:31

Леонід Кравчук вважає студентів, які приймали участь у організованому ним круглому столі, справжніми представниками Євромайдану.

Про це перший президент України заявив в ефірі Громадського телебачення.

"Вони представились, як з Євромайдану. Хай Євромайдан дасть мені довідку, що вони – не Євромайдан", - заявив Кравчук.

"Ці студенти сиділи разом з Яценюком, Кличком і Тягнибоком, вони їх бачили в очі, чому вони не встали й на скали, що ці люди не мають до Майдану ніякого відношення", - запитує він.

"Там у них організація є… Вони принесли довідку, що вони делеговані на круглий стіл організацією 24 листопада", - стверджує політики.

"Вони офіційні представники своєї організації, і вони контактують Євромайданом", - підкреслив Кравчук.

Екс-президент заявив, що він спілкувався з представниками Євросоюзу, які були на Майдані. "І вони кажуть, що вони зустрілися з представниками Євромайдану, які не хочуть, щоб ними маніпулювали політики", - стверджує він.

Кравчук пообіцяв, що запросить на наступний круглий стіл, який відбудеться в січні місяці, представників новоствореного НО "Майдан", але тільки якщо ця організація офіційно делегує своїх представників.

Як повідомлялося, після передостаннього круглого столу, в якому приймав участь президент Віктор Янукович, громадські огранізації майдану й активісти заявили, що студентів там представляли люди, які не мають жодного стосунку до студентів із Євромайдану.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування