Богословська заявляє, що депутатів хочуть зв'язати з ПР кров'ю

Середа, 25 грудня 2013, 15:31

Депутат Інна Богословська закликала депутатів по всій країні виходити з Партії регіонів та її фракцій у всіх радах.

Про це вона написала у своєму блозі на "Українській правді".

Богословська у зв'язку з останніми подіями в країні закликала всіх членів "негайно розлучайтеся з бандитами у владі і від влади".

"Виходьте з фракцій, з Партії регіонів - інакше вся ваша життєва історія, репутація, яку ви створювали роками, піде на нівець", - написала вона.

За словами екс-регіоналки, мовчання членів ПР буде сприйнято більшістю суспільства, як сприяння режиму.

"Залишаючись в ПР або разом з нею, ви приймаєте на себе відповідальність за побиття людей не тільки на майданах, а й на дорогах, за камери стеження в спальнях, за спалені машини і будинки простих людей, за списки вічно немитого і нечесаного "Шарікова" від ПР", - застерегла вона.

За словами Богословської, влада вирішила підкорити народ, а своїх депутатів "зв'язати кров'ю".

"Вони вже почали реалізовувати сценарій "всіх залякаємо, посадимо, а потім купимо на виборах по 1000 гривень за голос", - пише вона.

Депутат закликала "всіх лідерів бізнесу" припинити підтримувати Партію регіонів, тому що з ними теж можуть почати "розправлятися так само".

Вона заявляє, що "бандити від влади" вже ніколи не зможуть виграти вибори, бо "їх тепер ненавидять".

"Якщо ви, шановний національний бізнес, не відсторонитеся зараз, негайно, від цієї влади - вас змете разом з нею! Навіть якщо ви знайдете розуміння в політичних елітах", - пише екс-регіоналка.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування