Головні "жінка" й "господарник" Києва скаржаться Януковичу на опозицію

Середа, 25 грудня 2013, 15:32

Виконувач обов'язків глави КМДА Анатолій Голубченко і секретар Київради Галина Герега поскаржилися президенту Віктору Януковичу, що опозиційні політики "не дають киянам нормально жити".

Про це вони розповіли на зустрічі з президентом, повідомляє прес-служба президента.

На думку Гереги, в опозиції "відсутня політична культура":

"Як жінка я хочу сказати, що не знаю, яким чином мені достукатися до політиків. І вчорашній день ще раз підтвердив, як чоловіки ставляться до жінок. Я все ж таки головуюча на пленарному засіданні, і який тиск саме від політиків, від чоловіків я вчора витримала", - сказала вона.

У свою чергу Голубченко, згадуючи опозиційних політиків, зазначив, що "європейці так себе не ведуть":

"Те, що роблять політики, особливо такі як партія "Свобода", партія "Удар", партія "Батьківщина" - вони взагалі забули, для чого вони існують як політики", сказав в.о. голови КМДА.

На його думку, опозиція "створює умови для захоплення влади".

"Все роблять - чим гірше, тим краще. Я б до них звернувся - дайте, будь ласка, киянам нормально жити, дайте нам управляти господарством, дозвольте нам створити умови для киян, для столиці", - сказав Голубченко.

Він зазначив, що "ніколи не займався великою політикою, насправді все своє життя займався господарством".

На його переконання, для киян зараз головне, "нормально почуватися": мати тепло, водозабезпечення, щоб їм вивозили сміття, щоб вони могли проїхати по місту, купити собі подарунки на Новий рік".

"Ми як влада повинні зробити все можливе, щоб вони нормально почувалися у столиці, в місті Києві, де врешті-решт працює Верховна Рада, всі політики, Адміністрація президента, Кабмін, вся влада. Ми відповідальні перед киянами", - сказав Голубченко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News