Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У затриманих по "справі Чорновол" нема протипоказань до у'вязнення - МВС

Субота, 28 грудня 2013, 17:47

У всіх 5 осіб, яким повідомили про підозру у справі про напад на Тетяну Чорновол, проблем зі станом здоров’я, які могли б вплинути на їхнє перебування в місцях позбавлення волі, не виявлено

Про це йдеться у повідомленні МВС України.

"Особи, яким повідомили про підозру у справі про напад на Тетяну Чорновол, після обрання їм судом міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, пройшли обов’язковий медичний огляд", - зазначили в МВС.

"Проблем зі станом здоров’я, які могли б вплинути на їхнє перебування в місцях позбавлення волі, не виявлено, скарг від арештованих не надходило", - підкреслили в міністерстві.

Також у повідомленні уточнюється, що "потерпіла по справі (Чорновол) продовжує перебувати в лікарні, яка охороняється".

Як відомо, 27 грудня суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою чотирьом підозрюваним у справі про побиття Чорновол.

28 грудня в МВС заявили, що у побитті журналістки та активістки Тетяни Чорновол особисто брав участь 34-річний мешканець Дніпродзержинська, який приїхав до Києва купувати автомобіль "Порш Кайен".

За кілька годин після проведених слідчих дій Печерський райсуд м.Києва обрав для підозрюваного міру запобіжного заходу  - тримання під вартою. Ані прізвища, ані терміну арешту в МВС не уточнюють. 

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...