Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Волгограді стався вибух, підозрюють теракт. У Москві посилено заходи безпеки

Понеділок, 30 грудня 2013, 07:28

У Волгограді на зупинці громадського транспорту стався вибух, Національний антитерористичний комітет РФ підозрює теракт.

"Сьогодні о 08.25 у Волгограді на зупинці громадського транспорту біля Качинського ринку в результаті спрацьовування невстановленого вибухового пристрою стався вибух, що спричинив за собою людські жертви", - цитує УНІАН комітет.

"В якості однієї з імовірних версій є підрив вибухового пристрою, закладеного в салоні тролейбуса" , - зазначив НАК.

У результаті цього вибуху загинули 10 і постраждали, за останніми даними, 28 осіб.

Рух громадського транспорту по проспекту Жукова, який іде в бік Дзержинського району Волгограда, повністю зупинено через вибух тролейбуса.

Вибух у тролейбусі стався наступного дня після теракту на залізничному вокзалі у Волгограді, який забрав 17 життів, ще більше 40 осіб було поранено.

У Москві посилено заходи безпеки після двох терактів у Волгограді, повідомив "Інтерфаксу" в понеділок голова департаменту регіональної безпеки мерії Москви Олексій Майоров.

Громадян України немає серед загиблих і потерпілих у результаті теракту на залізничному вокзалі у Волгограді в неділю, 29 грудня, повідомляють у Міністерстві закордонних справ України.

"За нашою інформацією, громадян України серед загиблих і потерпілих немає", - повідомив директор департаменту інформаційної політики МЗС Євген Перебийніс.

Щодо теракту у тролейбусі, який стався у Волгограді в понеділок, 30 грудня, то МЗС перевіряє, чи немає українців серед загиблих і потерпілих. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування