Медведчук заперечує незаконну приватизацію

Понеділок, 30 грудня 2013, 17:30

Віктор Медведчук спростовує інформацію, що він незаконно приватизував земельну ділянку або будинки там, де тепер розташований його дім.

Адвокат Олександр Мошинський, який представляє інтереси Медведчука, вимагає від "Української правди" спростувати інформацію, опубліковану в новині під заголовком "Медведчука просять розповісти про приватизацію під свій палац".

"Дана публікація – це чергова неправда, мерзенна інсинуація, покликана дискредитувати лідера Громадського руху "Український вибір", - заявили в прес-службі "Українського вибору".

Як запевняється у зверненні, будинок і земельна ділянка, на якій він розташований, Медведчук придбав в особисту власність на підставі угоди купівлі-продажу, а не з комунальної чи державної власності.

"Ці будинок і земля не мають жодного стосунку до зазначених у матеріалі "УП" ділянкам під "дачними будинками № 15 і №38 Дому відпочинку "Пуща-Водиця", - говориться у зверненні.

А тому інформацію про те, що "Медведчук незаконно заволодів дачними будинками, на місці яких побудував свій маєток", зроблену на підставі давнього визнання екс-голови Фонду держмайна Михайла Чечетова, Медведчук називає "неправдивою та недостовірною" і вимагає опублікувати спростування.

"У випадку відмови від публікації спростування Віктор Медведчук захищатиме свої законні права й інтереси відповідно до чинного законодавства", - попереджає прес-служба політика.

Водночас, Медведчук не надав документів, які підтверджують правдивість його слів.

Представник інтересів Медведчука вимагає спростування інформації про незаконну приватизацію
Представник інтересів Медведчука вимагає спростування інформації про незаконну приватизацію
 

Раніше, у зв'язку з пікетуванням дому Медведчука активістами "Євромайдану" та погрозами Медведчука у відповідь, "Українська правда" нагадала читачам про явку з повинною Чечетова у серпні 2005 року.

Згідно з протоколом, Чечетов тоді зізнався, що під тиском тодішнього голови Адміністрації президента Медведчука дозволив незаконну приватизацію дачних будинків №15 і 38 Дому відпочинку АП "Пуща-Водиця" на користь футбольного клубу "Динамо" – нібито в надії, що після позбавлення Медведчука повноважень це рішення скасують.

Медведчук був одним із акціонерів ФК "Динамо".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування