Новорічне звернення українців владу не обходить?

Вівторок, 31 грудня 2013, 19:06

Провладні політики сприйняли громадську ініціативу щодо новорічного звернення до президента негативно.

Про це повідомляє "Радіо Свобода", цитуючи регіонала Ярослава Сухого.

Як відомо, у цю новорічну ніч президент Віктор Янукович офіційно звернеться до українського народу, а народ – вперше в історії - йому відповість.

Сухий запевнив, що слухатиме в новорічну ніч лише звернення Януковича, звернення ж українців до президента його не обходить.

 "Новорічне звернення пана президента обов’язково послухаю. І спробую зрозуміти ті важливі речі, які воно міститиме. Звернення до президента представників вуличного заходу мене не цікавить. Коли на Майдані говорили про європейську мрію, про євроінтеграцію – я їх розумів. А нині – це звичайна вулична політична тусовка, і мені байдуже, що вони скажуть. Байдуже!" – відповів депутат.

Як повідомлялося, відеотрансляція звернення народу до президента відбудеться 31 грудня за п’ять хвилин до півночі на сайті kraplya.com, а також у ефірі hromadske.tv та кількох інших медіа.

В той же час, ще до того, як прозвучало новорічне відеозвернення Януковича, користувачі ютубу вже виклали пародії на нього.

В одній з них на відео з попереднього звернення наклали інші слова: голос, подібний до президентського, говорить, що Євромайдан став для нього неочікуваним, що він вибачається за свої дії та йде у відставку. 

Станом на вечір 31 грудня офіційної реакції адміністрації президента на ці відео немає.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування