Лідери опозиції привітали український народ

Вівторок, 31 грудня 2013, 20:22

Опозиційні лідери привітали українців з Новим роком і різдвяними святами.

Привітання оприлюднені на офіційних сайтах політсил.

Лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк побажав українцям кращої долі:

"Хай величне народне піднесення на захист правди й людської гідності, яке вітає цілий світ, принесе нашій країні справедливість, свободу і кращу долю", - йдеться в його привітанні.

"Ми довели, що є Народом, якого не звернути з обраного шляху, який ніколи не коритиметься злому і який здатний вибороти майбутнє для власної країни, своїх дітей і онуків", - зазначив Яценюк.

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко наголосив, що 2014-й має стати вирішальним роком:

"Коли ми змінимо цю владу, яка не дає країні розвиватися. Коли втілимо наші плани перетворень в державі. Коли Україна, нарешті, стане сучасною і європейською. І ми довели, що нам це під силу!" – зазначив політик.

Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок закликав українців відстояти право бути господарями у своїй державі

"Оновлення, яке дарує Різдво, спонукає осмислити пройдений шлях і запалює в серці надію. Бо, піднявшись на Революцію гідности, змінилися ми самі – повірили в свої сили, усвідомили себе Нацією. А значить – здатні змінити й свою країну. Але боротьба триває. Можливо, до перемоги ще довго йти...", - зазначив він.

"Батьки й діди густо полили цю землю своєю кров'ю, аби відстояти право українців на Свободу і Незалежність. І наше "Героям – слава!" лунає нині на їхню честь", - сказав Тягнибок.

"Заради майбутнього наших дітей не маємо права згубити ту славу, бо нам легше, бо наша боротьба – беззбройна. Наше завдання – відстояти право українців бути господарями у своїй державі", - резюмував "свободівець".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування