Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Постраждалих активістів, які потрапили в державні лікарні, вже виписали

Субота, 11 січня 2014, 13:26

Під час акцій протесту біля Києво-Святошинського райсуду та поблизу Святошинського райвідділу міліції за допомогою медиків звернулося 17 осіб.

Про це повідомили у Департаменті охорони здоров’я Київської міської державної адміністрації.

"Двом постраждалим було надано медичну допомогу на місці. До лікарень, підпорядкованих Департаменту охорони здоров’я, було направлено 11 осіб", - зазначили у відомстві.

"Ще 4 постраждалих направлено до медичних закладів, не підпорядкованих Департаменту охорони здоров’я КМДА", - сказано у повідомленні.

"Станом на 12:00 11 січня 2014 року постраждалі, які були направлені до лікарень, підпорядкованих Департаменту охорони здоров’я, виписані, госпіталізованих немає", - зазначили у відомстві.

Як відомо, у прес-службі уповноваженого Верховної Ради з прав людини заявляли, що до Київської міської клінічної лікарні № 17 і Київської обласної лікарні після сутичок, що сталися в ніч на 11 січня, доставили 11 осіб.

У прес-службі Міністерства внутрішніх справ не назвали точну кількість травмованих силовиків, однак заявили, що "близько двох десятків працівників "Беркуту" отримали різні ушкодження, одного із них госпіталізовано із переломом ноги".

Як відомо, під Святошинським РВВС у Києві "Беркут" побив екс-міністра МВС Юрія Луценка та ще інших активістів. Постраждало також троє депутатів від "Свободи" та журналісти. Екс-міністр досі знаходиться у реанімації.

Першу допомогу їм надавали медики-волонтери.

Протистояння почалося з того, що автомайданівці заблокували автобуси з "Беркутом" під відділком, оскільки ці правоохоронці, за їхніми даними, причетні до побиття людей під Києво-Святошинським судом.

У п’ятницю цей суд засудив "васильківських терористів" до 6 років в’язниці.

Працівники міліції "у жорсткій формі" вивели з зали суду підсудних. Почалася колотнеча. Працівники міліції почали бити присутніх. Потім сутички продовжилися поза залою суду.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування