Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Автомайдан пригрозив агресивним провокаторам: виявлятиме і зупинятиме

Неділя, 12 січня 2014, 21:21

Людей, що проявляють агресію під час мирних акцій, організатори Автомайдану вважатимуть провокаторами, будуть виявляти їх, припиняти їх дії та публічно висвітлювати інформацію про них. 

Про це йдеться у заяві організаторів Автомайдану, розміщеній на сторінці у Facebook Дмитра Булатова.

"Останнім часом через численні систематичні незаконні дії влади по відношенню до мирних громадян в суспільстві склалась дуже напружена психологічна атмосфера. Багато людей, особливо тих, що постраждали під час силових розгонів, - на межі зриву, прояву агресії під час проведення мирних акцій", - зазначають автори звернення.

"Людей, що проявляють агресію під час мирних акцій, ми будемо вважати провокаторами, виявляти їх, припиняти їх протиправні дії, публічно висвітлювати інформацію про них", - заявляють організатори Автомайдану.

Разом з тим вони звернулися до активістів "не піддаватись на заклики до застосування сили проти будь-кого, бо це може призвести до непередбачуваних тяжких наслідків".

"Автомайдан нагадує усім, що ми - об'єднання активістів, які висловлюють свій протест лише мирними і законними шляхами. … Своїм прикладом ми демонструємо, що беззаконня влади ми зможемо подолати лише масовим застосуванням закону, лише постійним мирним тиском суспільства на владу", - підкреслюють автори заяви.

"Кожна людина має бути захищена від посягань на своє життя, здоров'я чи особисту свободу. Навіть якщо це представник правоохоронних органів, навіть якщо він підозрюється в незаконних діяннях. Ми не суд і не карателі. Є законні шляхи вирішення конфліктних ситуацій, і це не один раз давало ефективний результат. Ми вже маємо безліч таких прикладів під час проведених акцій.  Принцип законності - принцип, від якого ми не відмовимося", - наголошується у заяві автомайданівців.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування