Рада "Майдану" затвердила текст звернення про санкції до Сенату США

Понеділок, 13 січня 2014, 17:29

Рада народного об'єднання "Майдан" затвердила текст звернення до Сенату США з прізвищами українських чиновників щодо яких мають бути застосовані санкції.

Про це повідомив депутат "Батьківщини" Арсен Аваков.

"Щойно Рада народного об'єднання" Майдан ", на виконання рішення вчорашнього Віче ухвалила рішення і затвердила текст звернення до Сенату США на засідання комітету з міжнародних справ 15 січня. Борис Тарасюк повезе у Вашингтон текст звернення, імена чиновників на санкції", - написав він на своїй Facebook-сторінці.

"Повний текст буде оприлюднений офіційно. Я зараз лише зазначу, що в списку на санкції крім київських чиновників включені Кернес і Добкін", - додав Аваков.

Окрім того, рада об’єднання "Майдан" почала розробляти стратегію розвитку країни до 2025 року, сказав на брифінгу в Штабі національного спротиву член ради "Майдану" Ігор Жданов.

"Ми вважаємо, що Майдан і рада "Майдану" спроможні підготувати такий серйозний документ, що визначить долю країни до 2025 року. Цей документ послужить основою для тих політиків, які прийдуть до влади після президентських виборів", - повідомив він.

Жданов додав, що очолить робочу групу, яка розроблятиме стратегію, Ігор Коліушко.

Крім того, він повідомив, що на засіданні ради ВО "Майдан" обговорювалися питання блокування урядових кортежів.

За словами Жданова, ще немає плану, чий кортеж почнуть блокувати першим, однак, на його особисту думку, першим об'єктом для пікетування має стати кортеж президента.

Українська правда, УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування