Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко: Написали мені дозу "чарка коньяку", а я не пив

Четвер, 16 січня 2014, 08:37

Юрій Луценко запевняє, що не вживав алкоголю перед тем, як його побили співробітники "Беркуту" в ніч із 10 на 11 січня.  

"Я в той день спиртного не вживав", - сказав він в інтерв'ю газеті "Комерсант-Україна".

"Більше того, після в'язниці я можу собі дозволити максимум півтора-два келихи білого вина. Спиртного я не вживав, але ввечері, коли прийшов додому, випив протизастудний засіб, який, можливо, містить якусь частку алкоголю", - повідомив Луценко.

"Але мені здається, що в нашій країні всі вже звикли, що мажори завжди тверезі, а побиті міліцією завжди п'яні. Спасибі, хоч написали мені дозу "чарка коньяку", а не "два ящики горілки", - додав він. 

За його словами, "міліція хоче захиститися й першою справою розвиває старий, дохлий міф про п'яного Луценка".

"Тобто прийшов п'яний Луценко, скривдив підполковника, сам себе побив і кинув без свідомості під парканом. Це логічно з погляду відомства Захарченка (голова МВС)", - зазначив політик.

"Для мене ця інформаційна атака не важлива. Ви вже вибачите, але 0,57 промілле, які мені приписали в довідці, – це ще не привід бити громадянина до нестями", - наголосив Луценко. 

"І питання не в мені. Швидка тоді забрала ще чотирьох людей. Десятки постраждали. Тож діагноз треба ставити системі влади", - додав він. 

Луценко також зазначив, що аналіз крові автоматично береться в усіх, хто надходить із відкритими ранами. "В акті про наявність алкоголю, який мені видали, було написано, що забір аналізів зроблено о 6.00. Точно можу сказати, що в цей час аналізи в мене ніхто не брав. Я все контролював із другої ночі, тож цього не було", - додав він. 

Опозиціонер також сказав, що сподівається до кінця тижня покинути лікарню: "Рекомендації лікарів наступні – 7 днів у них і 10 днів домашнього стаціонару. Думаю, до кінця тижня я зможу переїхати додому". 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування