Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович самоусунувся від переговорів, тож відповідальність на ньому — Кличко

Понеділок, 20 січня 2014, 20:04

Уся відповідальність за подальше поглиблення політичної кризи в країні та небажання йти на її розв'язання - на президенті Вікторі Януковичі.

Про це заявив лідер "Удару" Віталій Кличко.

"Сьогодні Янукович, поставивши себе "над" переговорами, фактично, усунувся від них і перевів у площину розмов та затягування часу. Він знову демонструє, що не збирається чути вимог людей", - сказав політик.

"Вся відповідальність за подальше напруження ситуації в країні - виключно на Януковичі. Відмова від переговорів означає, що президент відмовляється виступати гарантом Конституції та захисту прав громадян", - підкреслив Кличко.

"Мало того, що влада Януковича перетворила Основний закон на декларацію, так тепер ще й не хоче виправляти ситуацію, до якої призвели такі дії", - наголосив лідер "УДАРу".

Віталій Ковальчук, який представляв "УДАР" на перговорах з владою заявив: "Ми передали групі влади вимоги Майдану до президента і наголосили на необхідності термінової зустрічі лідерів опозиції з Януковичем для реальних кроків у розв'язанні гострої кризи в країні".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування