В Івано-Франківську активісти другий день блокують частину внутрішніх військ

Вівторок, 21 січня 2014, 09:44

Активісти другий день блокують в Івано-Франківську військову частину №1241 внутрішніх військ МВС для недопущення їх виїзду до Києва.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Ми всю ніч блокували внутрішні війська і надалі триває блокування", - сказав на вечірньому загальноміському вічі в Івано-Франківську у понеділок керівник обласного штабу національного спротиву Василь Попович.

Інші активісти громадського об'єднання "Майдан" закликали жителів Івано-Франківська й області допомагати в перешкоджанні виїзду бійців внутрішніх військ до Києва.

Один з активістів "Майдану", депутат Івано-Франківської міськради Ігор Росипайло (фракція "УДАР") зазначив, що влада має намір влаштувати протистояння активістів київського Майдану та бійців ВВ.

Він також повідомив, що в понеділок привезли перших поранених у сутичках на вулиці Грушевського в Києві учасників Майдану - жителів Івано-Франківська.

Матерів військовослужбовців закликають не пустити свої дітей до Києва для виконання "злочинних наказів влади".

Активісти місцевого Майдану стоять біля військової частини №1241 з вечора 19 січня, коли їм стало відомо про те, що частину планують відправити до Києва.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News