Янукович говорить з Азаровим про економіку

Вівторок, 21 січня 2014, 13:49

За дорученням Янукович у Адміністрації президента відбувається засідання робочої групи щодо врегулювання політичної кризи під головуванням секретаря Ради національної безпеки та оборони Андрія Клюєва.

Про це повідомляє прес-служба президента.

До учасників засідання також приєднався голова політичної партії "УДАР" Віталій Кличко, повідомила прес-служба гаранта.

Водночас прес-служба Кличка наголошує, що цей факт не відповідає дійсності:

"Я приходив, щоби зустрітися з президентом і сказати йому, що треба негайно припинити насильство в центрі столиці і почати робити реальні кроки для врегулювання політичної кризи. Така брехлива "новина" свідчить про те, що Янукович таких кроків робити не збирається, - цитує прес-служба Кличка.

"До мене вийшли Клюєв, Портнов, Лукаш і сказали, що у президента нарада, і він, коли звільниться, зателефонує мені.  Я розвернувся і пішов",  - сказав лідер "УДАРу".

Сам Янукович, згідно з повідомленням, згідно з робочим графіком проводить планову зустріч з прем’єром Миколою Азаровим та першим віце-прем’єр-міністром Сергієм Арбузовим щодо соціально-економічного розвитку України у 2014 році.

У свою чергу голова фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк наголосив, що переговори для вирішення політичної кризи повинні відбутись публічно на рівні опозиції та персонально Віктора Януковича:

"Просто сидіти з Януковичем за столом і пити чай я не буду. Ми будемо тільки вирішувати політичну кризу і приймати конкретні рішення, а не давати можливість Віктору Януковичу тягнути час і знову застосовувати насильство в країні", - зазначив Яценюк.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...