НА ГРУШЕВСЬКОГО ВБИТО ПРОТЕСТУВАЛЬНИКА. Уже друга смерть

Середа, 22 січня 2014, 06:36

В ході сутичок застрелено одного з протестувальників.

Про це повідомляє ВВС.

За словами кореспондента ВВС Україна, один з керівників медичної служби Євромайдану підтвердив загибель учасника сутичок на вулиці Грушевського.

Молодий хлопець отримав чотири вогнепальних поранення. Як розповів координатор медичної служби штабу національного опору Олег Мусій він був поранений в голову, шию і груди.

Мобільна бригада медичної служби справила активісту першу медичну допомогу, однак він помер протягом півгодини. Смерть констатували приблизно о шостій годині ранку.

За словами Мусія, активісту було близько 30 років. Точний вік невідомий, так як він не мав при собі документів. Координатор медичної служби штабу підкреслив, що це перший випадок смерті від кульового поранення під час зіткнень мітингувальників проти влади і міліції.

Близько 7:30 ранку ВВС повідомило, що "до медпункту, де, за словами медиків та активістів, лежить тіло протестувальника із чотирма вогнепальними пораненнями, прибули міліціонер та судмедексперт".

Між тим, ТСН, посилаючись на свої джерела, підтвердила, що раніше у лікарні помер хлопець, який 20 січня упав із колонади стадіону імені Лобановського, що внизу вулиці Грушевського.

У МВС України наявність трупа на Грушевського підтверджують.

"Труп є. Це дійсно так. Він знаходиться в пункті надання допомоги. Характер поранень і тілесних ушкоджень ще не встановлений", - повідомили в міліції "Інтерфакс-Україна", додавши, що обставини події встановлюються.

ВВСІнтерфакс-Україна, Українські новини

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News